Ce vei obține în urma acestui curs?


Acesta este un curs în care vom discuta despre Sistemul de Control Intern Managerial, urmărind să acoperim cele mai importante aspecte pe care o entitate publică ar trebui sa le cunoască într-un proces de implementare. 

Ce este Sistemul de Control Intern Managerial?


Controlul intern așa cum este el definit de Comisia Europeană, reprezintă ansamblul politicilor şi procedurilor concepute şi implementate de către managementul şi personalul entităţii publice, în vederea furnizării unei asigurări rezonabile pentru o serie de aspecte. 


Curricula curs

  Modul 1 - Noțiuni introductive
Disponibil în zile
zile după înscriere
  Modul 2 - Rolul sistemului de controlul intern în entitatea publică
Disponibil în zile
zile după înscriere
  Modul 3 - Comisia de monitorizare- pionul principal în procesul de implementare SCIM
Disponibil în zile
zile după înscriere
  Modul 4 - Structura SCIM
Disponibil în zile
zile după înscriere
  Modul 5 - Circuitul unui proces de implementare SCIM
Disponibil în zile
zile după înscriere

Alege o variantă de preț

Lector Ștefania Popa


Ștefania este specialist în implementarea Sistemului de Control Intern Managerial (SCIM) și aplicarea normelor GDPR în instituțiile publice din România, consiliază în prezent peste 900 de entități publice în vederea optimizării sistemelor de management.

Experiența dobândită în elaborarea și actualizarea procedurilor de sistem și operaționale, precum și adaptarea acestora la noile reguli privind protecția datelor, stă la baza răspunsurilor prompte și adaptate specificului fiecărei instituții participante la cursurile sale.